O nama

Preduzeće EuroTap DVB iz Valjeva je osnovano 2008. godine sa čvrstim opredeljenjem da se posveti proizvodnji visokokvalitetnog tapaciranog nameštaja, kao i opremanjem poslovnih, stambenih i ugostiteljskih prostora. Iako je skroman početak naše delatnosti bio je vezan samo za jedan tip trpezarijskog programa, imali smo znanja i strpljenja da odgovorimo na sve izazove pred nama. Vrednim radom i upornošću polako smo osvajali nove segmente proizvodnje i širili paletu ponude.


Ponosni smo što danas EuroTap u svom znatno bogatijem proizvodnom programu ima preko 150 različitih komada nameštaja koje odlikuje visok kvalitet, moderan dizajn, udobnost i originalnost. Prateći potražnju na tržištu i svoje profesionalne sposobnosti, vremenom smo fokus našeg delovanja usmerili na proizvodnju stolica, barskih stolica, fotelja, polufotelja, dvoseda, komoda i raznovrsnog nameštaja za opremanje restorana,kafića, hotela i lokala.

Ovde se razvojna priča naše firme ne završava. Pratimo nove zahteve i trendove, ne zapostavljajući kvalitet izrade koji je pečat svakog uspeha. Radimo na usavršavanju detalja, bilo da se odnose na naše proizvode, zaposlene ljude ili poziciju na tržištu. Gledajući u buduća vremena takođe planiramo i proširenje proizvodnih kapaciteta, stručnog tima i svojih vidika. Pratite nas.